keskiviikko 13. marraskuuta 2019

Toinen viikko

Vähän on ollut rauhallista toistaiseksi, viikon ohjelmaan on kuulunut käpyjen keräämistä, niitä pitää kerätä paljon! Mutta toisaalta, on ollut aivan uskomattoman rauhoittavaa istua metsässä hiljaisuudessa ja kerätä käpyjä. Sain kerättyä niitä onneksi aika paljon, ennen kuin satoi lumi maahan.
Saimme viedä kävyt kuivumaan pannuhuoneeseen, ensi viikolla ne toivottavasti on nii kuivia, että pääseemaalaamaan ja tekemään proton 😍

Samalla olemme miettineet pöytäjärjestyksiä. Kahvila tulee jatkumaan taukohuoneen lisäksi punaisessa luokassa joten siirtelimme jo pöytiä hieman niille tarkoitettuihin paikkoihin.

Saimme mainoksen tehtyä, siitä tuli aivan mielettömän upea ja mainoksen musta-kultainen väritys tulee seuraamaan koko joulutoria. Mainos lähti myös jo jakoon oppilaiden omilla Facebook sivuilla ja osa jakoi sitä myös ryhmiin. Myös instagramissa mainosta on jaettu. Suullisesti sitä on myös jaettu ystäville ja tutuille.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

TLI, 5 Taiteilijaa

  Ville Valo ja HIM Ville syntyi Helsingissä 22.11.1976 ja kasvoi Helsingin Oulunkylän kaupunginosassa. Villen äidin sukujuuret ovat Unkaris...