tiistai 19. marraskuuta 2019

Viikko 3

Tällä viikolla pääsimme vihdoin maalaamaan käpyjä. Maaliksi luonnollisesti valikoitui spraymaali, koska käpyjä täytyy väännellä ja käännellä maalatessa. Helpoin tapa on ottaa käpy käteen ja maalata siinä. Kumihanskoista huolimatta sormet on mustat tai milloin minkäkin väriset. Koska maali lopulta sulattaa kukihanskan. Jos vielä joskus saan kynnen alta maalin pois, olen enemmän kuin tyytyväinen.
Väreiksi valitsimme mustan, hopean, kromin, kultaisen ja valkoisen. Musta ja kulta valikoitui myös siksi, että niitä värejä käytimme mainosjulisteessa ja aiomme myös sitä hintalapuissa ja opasteissa käyttää.
Maalasimme myös osan styroksirinkuloista mustaksi, ettei se valkoinen styroksi loista rumasti mustien käpyjen alta.
Huomasimme tosin, että maali alkoi sulattaa styroksi. Sen takia, jouduimme vähän pohtimaan, että mitä teemme sen kanssa. Löysimme onneksi styroksille tarkoitettua pohjamaalia jonka piti estää sulaminen, ideaalitilanteessa. Mutta eihän se sitten niin kuitenkaan mennyt.
Maalasimme kuitenkin kaikki pohjamaalilla ja valitsimme
takapuoleksi, mikä ei jää näkyviin, aina sen kauniimman puolen




1 kommentti:

TLI, 5 Taiteilijaa

  Ville Valo ja HIM Ville syntyi Helsingissä 22.11.1976 ja kasvoi Helsingin Oulunkylän kaupunginosassa. Villen äidin sukujuuret ovat Unkaris...